SMM PANEL NEDİR?




Smm Nedir?

Bu aralar sıklıkla karşılaştığımız bir terim olan smm, social media marketing'in baş harflerinden türetilmiş olup Türkçe'ye Sosyal Medya Marketi olarak çevrilmiştir. Genel işleyişi şirketlerin, firmaların aynı şekilde bireysel kullanıcıların tüm sosyal medya üstündeki etki değerini ve belirlediği hedef kitleye etkileşimini ve iletişiminin kolaylaşmasına imkan sağlayan çalışmalardır.


Smm Panel Nedir?

Smm panel sosyal medya hesaplarına, takipçi, izlenme, abone, beğeni, üye gibi etkileşim sağlamanın en hızlı ve kolay yoludur. Sosyal medya pazarlama panelleri kısaca, bir meblağ karşılığında sosyal medyalarınıza popülerlik kazandıran hizmetlerdir. Hizmetler sadece instagram ile sınırlı olmayıp, TikTok, Youtube, Facebook, Twitter gibi bir çok kullanıcı ağına sahip çoğu platformlarda kullanılabilir. Smm Panel toptancı düşüncesiyle çalışan özel platformlardır. Birden çok servisi sağlayıcıdan en uygun fiyata satın alınabilen smm paneller haliyle kullanıcılarına da en uygun fiyatları sunmaktadırlar. 


Smm Panel Nasıl Açabilirim?

Sosyalsin.com üzerinden bayilik sistemini kullanarak kolayca bir smm panele sahip olabilirsiniz. Smm panellerde olması gereken en önemli özelliğin başında gelişmiş APİ çekme sistemi gelmektedir. Bu sistem sayesinde talep ettiğiniz her sağlayıcı ile çalışabilir, üzerine kar oranı belirleyerek satış yapmanız yeterli olacaktır. Ana sağlayıcı üzerinden servisleri ve fiyatları otomatik olarak çekerek bu tam otomatik sistem farklı sağlayıcıları devamlı kontrol etmenize gerek bırakmaz. Ana sağlayıcının yaptığı fiyat artışı otomatik olarak panel sisteminizde gözükür. Sistem Api özelliğinin sizlere sunduğu diğer bir özellik ise müşterilerinizin taleplerinin otomatik olarak yerine getirmesidir. Bu şekilde panele erişiminizin olmadığı durumlarda bile paneliniz otomatik bir şekilde hizmet vermeye devam eder. Bu şekilde sistem tam otomatik çalışarak 7 gün 24 saat kesintisiz şekilde hizmet verebilir.


Sistemde bulunan diğer çok önemli bir özellik ise drip-feed özelliğidir. Bu özellik sayesinde müşterilerinize gösterim, beğeni ve takipçi gibi etkileşimleri hesaba birden yansıtılmayarak hesaplara zamanla yavaşça organik bir şekilde göndermesini sağlar. Bu özellik sayesinde hesaplarınız organik bir artış görünümü ortaya çıkar. Sitemizden satın alacağınız bayilik paneli ile yurt içi ve yurt dışı ödemeler ile kolayca tahsilat yapabilirsiniz. Keza hizmet sağlayıcının yurt içi veya yurt dışı kaynaklı olması ve fiyatlarının yabancı para biriminde olması herhangi bir probleme yol açmaz. Ana sağlayıcı hangi para biriminde olursa olsun tutarlar müşterilerinize Türk Lirası olarak çevrilir. Bundan dolayı böyle bir durumda kuru kendiniz belirleyebileceğiniz gibi, tam otomatik döviz kuru çeviricisini de kolaylıkla kullanabilirsiniz.